Klik missen for stort billede...

Cat-Link 10 Års Jubelfest

Kl. 15.30     Vi mødes i Århus Bowlinghal, Eckersbergsgade 13-15 (lige bag Scandinavian Center) til en go’ gammeldaws bowling- turnering. Vi har lejet baner i 2 timer, hvilket betyder, at der både bliver tid til lidt konkurrence, en øl (eller to....) og godt socialt samvær. Pris for dette (excl. drikkevarer, men incl. leje af de exclusive og særdeles sexede sko) kr. 40,- pr.  person.

Kl. 18.30     Velkomstdrink på Radisson SAS Scandinavia Hotel, Århus (de fleste husker nok det sidste arrangement vi holdt her !).  Rabatterede parkeringsbilletter á kr. 30,- kan købes i receptionen - for dem der har nerver til at ankomme i bil.

Kl. 19.00     Festmiddag bestående af en spændende buffet med diverse lækkerier inspireret af Østen. Efter buffeten serveres der kaffe/te og der vil hele aftenen være mulighed for at købe diverse drikkevarer fra de opstillede barer.

Der vil være underholdende indslag under middagen – forberedt af Tommy - og bagefter spiller bandet ”Taunus” op  til diverse fysiske udfoldelser (det man i andre sammenhænge ofte kalder dans !!!).

Kl. 01.00     Der vil – for de altid sultne - være mulighed for at købe natmad (hvem kan sige nej til en go’ hotdog på det tidspunkt...?).

Kl. 02.00     Musikken slutter.

Kl. ?????     Afsked – og forhåbentlig på gensyn - for denne gang.

_______________________________________

Nu så til den mere alvorlige del af festen: Betaling.... !!!!!

Ja, vi har jo ikke noget firma til at hoste op med slanterne denne gang, så du må selv til lommerne. Vi forsøger dog efter bedste evne, at flå nogle af vore leverandører fra ”gamle dage”. Alt efter velvillighed, kan der måske blive til en gratis sodavand.  Hvis du kender en velvillig sponsor, så gå endelig i kødet på ham – for jo flere -jo flere promiller.... !!!

For dem, som ønsker at deltage i både bowling (se ovenfor) og festarrangement (incl. velkomstdrink, middag, kaffe/te, levende musik og underholdning) er prisen kr. 370,-. Uden bowlingarrangementet koster aftenarrangementet kr. 330,-. Alt efter om du ønsker at deltage i begge arrangementer, eller kun aftenarrangementet, bedes du indbetale det pågældende beløb ALLER ALLER ALLER SENEST MANDAG DEN 15. august til følgende bank konto:

Nordea Ebeltoft Afdeling – Reg.nr. 1905 - Konto nr. 3325 602 669.    Vigtigt: Husk at få anført dit navn ved indbetalingen

Såfremt vi ikke har modtaget din indbetaling senest denne dag, bliver din tilmeldning slettet, da nedennævnte forarmede lønslaver ikke har økonomisk formåen til at ligge pengene ud.

Hvis du – af den ene eller anden grund – har behov for at leje et værelse på hotellet denne aften, tilbyder Radisson værelser til en specialpris af kr. 880,- pr nat – enkelt eller dobbelt – incl. morgenmad. Du skal selv kontakte hotellet for reservation og du skal nok være hurtig i vendingen, da der ikke er mange værelser tilbage.  Husk at nævne Cat-Link arrangementet.

_______________________________________

Hvis du nu sidder og brænder inde med gode forslag til underholdning, har et par helt unikke fotos (gerne digitale) fra tidligere Cat-Link fester, kender en velvillig sponsor (små beløb modtages også med kyshånd og vi lover til gengæld god markedsføring), er kommet i tanke om flere af de gamle kolleger der gerne vil deltage, eller noget helt andet, som er relevant, så kontakt os endelig – jo før jo bedre !!

Det var vist ordene..... Vi glæder os rigtig meget til at se jer alle sammen igen og håber, at alle møder op med et ekceptionelt godt humør, et åbent sind, en go’ historie og et danseben eller to, så vi kan få en fantastisk aften, der lever op til de tidligere berømte og berygtede Cat-Link fester.
 

Denne hjemmeside er hosted hos: www.marisoft.dk